Thomas Doss (* 1966)

Colossus

Mitropa Concertwork Series

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.958247
Auteur / ComponistThomas Doss
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang42 pagina’s
Uitgavejaar2010
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.1720-10-140 M
ISMN9790035033425

Beschrijving

Colossus gaat over de strijd tussen een vredelievende en een boosaardige reus. Volgens de legende doodt de goede reus de bloeddorstige in een gevecht. Hij heeft echter berouw. Hij laat zich tot het christendom bekeren en bouwteen klooster in het Oostenrijkse Wilten. De reuzen zijn in de vorm van een tweetal beelden daar tot op de dag van vandaag nog steeds te bewonderen. Samen vormen ze het muzikale motief van Thomas Doss zijn spannende muzikale verbeeldingvan deze oeroude sage. Reusachtig mooi…!

48,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven