Thomas Doss (* 1966)

Fancy Vienna

Solo for Trumpet (Flugel Horn) in Jazz Style

voor:
Concert Band/Harmonie and Trumpet, Flugelhorn
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
958498
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2007
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1520-07-010 M
ISMN:
9790035031353

Beschrijving

Met Fancy Vienna - gecomponeerd in opdracht van de jazztrompettist Thomas Gansch - schreef Thomas Doss voor het eerst een werk in jazzstijl voor een solo-instrument. Hij raakte hierbij ge nspireerd door de vele culturele gezichtenvan de stad Wenen. Als klassiek componist vindt hij het bovendien interessant om stijlgrenzen te verkennen. Deze boeiende compositie voor trompetsolo en harmonieorkest is daar een fraai voorbeeld van.

252,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven