Thomas Doss (* 1966)

Pilgrim Concerto

Mitropa Instrumental Series

T. Doss: Pilgrim Concerto, ASaxKlav (KlavpaSt) (0)T. Doss: Pilgrim Concerto, ASaxKlav (KlavpaSt) (1)T. Doss: Pilgrim Concerto, ASaxKlav (KlavpaSt) (2)T. Doss: Pilgrim Concerto, ASaxKlav (KlavpaSt) (3)T. Doss: Pilgrim Concerto, ASaxKlav (KlavpaSt) (4)
voor:
Altsaxofoon, piano
Uitgave:
Pianopartituur, solopartij
Artikelnr.:
745261
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Omvang:
44 pagina’s
Uitgavejaar:
2017
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
2105-17-401 M
ISBN:
9789043152389
ISMN:
9790035235454

Beschrijving

Pilgrim Concerto voor altsaxofoon en harmonieorkest is gecomponeerd ter gelegenheid van het Wereld Muziek Concours 2012 in Kerkrade. Dit concertwerk stelt hoge eisen aan de speelvaardigheid van zowel de solist als het orkest.

PilgrimConcerto is bij vlagen minimalistisch, dan weer romantisch en soms ook in een expressieve en progressieve muzikale taal geschreven. De pelgrim wordt kalm en bespiegelend neergezet, maar soms ook vol verlangend ongeduld om zijn doel te bereiken.Hij volgt zijn eigen weg en is tegelijkertijd voortdurend in dialoog met zijn eigen bestaan en de wonderen van de wereld die hem omringen.

37,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

T. Doss: Pilgrim Concerto, AsaxBlaso (Pa+St)
Thomas Doss

Pilgrim Concerto

Solo Collection

voor: Altsaxofoon, harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 745219

365,80  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven