Ekato

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1000664
Uitgavejaar:
2005
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP5125299
ISMN:
9790365211807

Beschrijving

Ekato, wat Grieks is voor 100, is geschreven in opdracht van de Koninklijke Fanfare “De Strijders” uit Oosterwijk-Westerlo (België) ter gelegenheid van hun 100-jarig bestaan in 2006 en werd gecomponeerd tijdens het bezoek van de componistaan het eiland Kos (het eiland waar Hipocrates leefde) in Griekenland. Het begin van het werk omschrijft de rust van het binnenland en de gezellige drukte van de haven. Het trage deel schildert het prachtige landschap ende stranden, gevolgd door een feestelijk slot waarin de componist het Johannieterkasteel verklankt.

31,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven