Essential Melodies

Famous classics for violin

Essential Melodies, Viol (0)Essential Melodies, Viol (1)Essential Melodies, Viol (2)Essential Melodies, Viol (3)Essential Melodies, Viol (4)

Henry Purcell: Rondeau (demo)

Henry Purcell: Rondeau (playalong)

W.A. Mozart: Romance (demo)

voor:
Viool
Uitgave:
Buch + CD
Artikelnr.:
281191
Arrangeur:
Moeilijkheid:
mediumgevorderd
Omvang:
24 pagina’s
Uitgavejaar:
2004
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
F857
ISMN:
9790230008570

Beschrijving

Een prachtverzameling stukken van bekende componisten. Ze zijn speciaal bewerkt voor viool, met de nadruk op afwisseling, kwaliteit en melodievoering. Verschillende dansvormen komen aan bod, zoals het rondo, de wals en de tango; ideaalvoor concerten of voorspeelavonden. Sommige stukken zijn helemaal te spelen in eerste positie, andere vragen al enig positiespel. De pianobegeleiding is apart verkrijgbaar, maar staat ook op de bijgevoegde cd voor extra speelplezierthuis. Natuurlijk staat op de cd ook een mooie voorbeeldversie van elk stuk.

25,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

P. Manning: Essential Melodies, VlKlav (Klavbegl)

Essential Melodies

for violin and piano
piano accompaniment

voor: Viool, piano

Bladmuziek (pianobegeleiding)

Artikelnr.: 281193

19,40  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven