Harm Evers (* 1925)

Ad Fontis

On Parade!

H. Evers: Ad Fontis (Pa+St) (0)
voor:
Concert Band/Harmonie/Fanfare
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
880109
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
18 × 13,5 cm
Uitgavejaar:
2007
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1074236
ISMN:
9790035069882

Beschrijving

Ad Fontis is een vrolijke mars in tweekwartsmaat, geschreven door Harm Evers. De Latijnse titel van het werk betekent: naar de bron. Deze mars heeft dan ook geen ingewikkelde vorm, maar bestaat uit een opgewekt eerste gedeelteen een wat lyrischer trio - in de traditie van de marsmuziek. Dit ceremoniële genre wordt van oudsher in het leger gebruikt om het moreel van de manschappen hoog te houden. Een mars kan echter ook uitstekend dienen ter opluisteringvan elk concert - vaak tot groot genoegen van het publiek.

91,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven