Dino Fekaris (* 1945), Freddie Perren (1943 – 2004)

I Will Survive

De Haske Pop Collection

voorHarmonieorkest [Fanfare]
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.295971
Auteur / ComponistDino Fekaris, Freddie Perren
ArrangeurRon Sebregts
PerformerGloria Gaynor
Moeilijkheidmedium
Duur3:25 minuten
Uitgavejaar1995
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 0950643-015
ISMN9790035068656

Beschrijving

De remake van een van Gloria Gaynor's grootste hits bereikte cultstatus in de World Cup versie van 1998 van de Hermes House Band. Ondertussen maakt het nummer deel uit van het standaardrepertoire van de fanclubs van grote en kleine clubs en zal het weer op ieders lippen liggen, vooral in het jaar van het wereldkampioenschap voetbal in Duitsland!

99,90  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven