Ferrer Ferran (* 1966)

El Rugir del Kimbo

Sinfonietta N. 2

Placeholder image
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.1170038
Auteur / ComponistFerrer Ferran
Moeilijkheidzeer moeilijk
TalenEngels, Spaans
Omvang82 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2009
Uitgever / ProducentIber Musica
Productie nr.IB 040-140
ISMN9790035061213

Beschrijving

Kimbo is de oude, inheemse naam voor de grootste berg van Afrika: de Kilimanjaro. De titel van dit werk betekent dan ook „Het brullen van de Kilimanjaro“ en heeft betrekking op de tijd dat de berg nog een actieve vulkaan was. Ontzagen respect voor dit wonder van de natuur, maar ook vreugde en dankbaarheid voor de vruchtbaarheid die te danken is aan de vulkaan zijn de stemmingen die Ferran in deze adembenemende Afrikaanse compositie uitdrukt.

53,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven