Ferrer Ferran (* 1966)

La Torre de Hércules

Episodio Sinfónico

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1170068
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Talen:
Engels, Spaans
Omvang:
56 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2008
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
IB 046-140
ISMN:
9790035061312

Beschrijving

La Torre de Hercules - „De toren van Hercules“ - is een, door de Romeinen gebouwde, vuurtoren op het schiereiland La Coruña in Spanje. Deze vuurtoren is de oudste vuurtoren ter wereld, die nog in bedrijf is. Over het historische gebiedrond deze toren doen vele legendes de ronde. Ferran gebruikte een van deze legendes als inspiratiebron voor deze compositie. Deze legende verteld over Hercules die op deze plaats de driekoppige, zeshandige reus Geryon versloegmet een enkele pijl. Hercules bouwde hierna voor Geryon een graf met een licht dat dag en nacht zou schijnen; de vuurtoren.

48,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven