Ferrer Ferran (* 1966)

Magallanes

IberMúsica Serious (Red)

F. Ferran: Magallanes, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1170045
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2007
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
IB 013-040

Beschrijving

Aan het begin van de zestiende eeuw vertrok Magallanes (Ferdinand Magelhaes) vanuit Spanje met vijf karvelen en een totale bemanning van 250 man om de Molukken, ook wel de eilanden der specerijen genoemd, via een nieuwe westelijkeroute te bereiken. Ondanks het feit dat hij op de Filippijnen het leven liet, staat hij bekend als de eerste man die een complete cirkel om de aarde maakte - omdat hij daar al een aantal jaren eerder was geweest. Zijn laatste reiswordt in deze boeiende programmatische compositie verklankt.

318,90  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven