Ferris Wheel Rock

Flexible 5 Series

Ferris Wheel Rock (Part.) (0)
voor:
Concert Band/Harmonie/Fanfare
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1000680
Moeilijkheid:
zeer eenvoudigmakkelijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
6 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2013
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP13018598
ISMN:
9790365223299

Beschrijving

Niets is zo leuk als op een mooie dag een ritje maken in een reuzenrad. Lekker relaxen en kijken naar de prachtige vergezichten om je heen - het is genieten geblazen op duizelingwekkende hoogte terwijl het rad rustig verder draait. Dit nummer is uiterst geschikt voor beginnende orkesten die de overstap maken van de Flex 4 Series (vierstemmige variabele bezetting) naar Flex 5 (vijfstemmig). Articulatie en speelvreugde zijn de belangrijkste factoren in Ferris Wheel Rock. Het stuk is relatief eenvouding en kort, maar zal beslist aanslaan bij alle jongeren van uw orkest.

21,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven