Erna Fransen, Mieke de Jong

Bijdehandjes

Auditieve pianomethode voor kinderen van 5 tot 7 Jaar

F. Erna: Bijdehandjes, Klavier (0)F. Erna: Bijdehandjes, Klavier (1)F. Erna: Bijdehandjes, Klavier (2)F. Erna: Bijdehandjes, Klavier (3)F. Erna: Bijdehandjes, Klavier (4)
voor:
Piano
Uitgave:
Muziek lesboek
Artikelnr.:
632756
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer eenvoudig
Taal:
Nederlands
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BP 1739
ISBN:
9789491906046
ISMN:
9790015173905

Beschrijving

Met Bijdehandjes pianomethode deel 1 maken kinderen van 5 tot 7 een leuke, leerzame start. De auditieve leerwijze van de componisten Erna Fransen en Mieke de Jong is gestoeld op liedjes, die eerst worden gezongen en vervolgens op de piano worden aangeleerd. De lesmethode is door de creatieve opzet en speelse opdrachten motiverend voor jonge, beginnende pianospelers. Bijdehandjes pianomethode deel 1 bevat 25 in moeilijkheidsgraad oplopende liedjes.

Bijdehandjes pianomethode deel 1 bouwt op van 2-toons naar 3-, 4- en 5-toonsliedjes. Daarbij wordt veel aandacht geschonken aan de ontwikkeling van de linkerhand, het spelen met beide handen en samenspel. Elk liedje heeft twee bladzijden: één voor de leerling en één voor de docent. De ritmekaartjes in het lesboek kunnen worden gebruikt voor klap- en raadspelletjes met de ritmes van de liedjes.

In Bijdehandjes pianomethode deel 1 leren leerlingen de C-, D-, F- en G-toets benoemen, een 5-toons melodie spelen, samenspelen met de docent, de liedjes op gehoor te transponeren naar C, D, F en F én hele, halve, kwart en achtste noten op het gehoor te onderscheiden en lezen.

30,60  €
Slechts 1 over in voorraad. Meer exemplaren gereed voor verzending in 4-6 dagen
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

E. Fransen: Bijdehandjes 2, Klav
Erna Fransen, Mieke de Jong

Bijdehandjes 2

Auditieve pianomethode voor kinden van 6 tot 8 jaar
met 40 opdrachten voor beginnend noten lezen

voor: Piano

Muziek lesboek

Artikelnr.: 766529

24,20  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Bijdehandjes Muisjesboek, Klav
Mieke de Jong, Erna Fransen

Bijdehandjes Muisjesboek

Auditieve pianomethode voor kinderen van 5 tot 8 jaar

voor: Piano

Muziek lesboek

Artikelnr.: 766528

17,60  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven