Freedom Forever

Mitropa Concertwork Series

voorConcert Band / Harmonie
UitgavePartituur
Artikelnr.957577
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang15 pagina’s
Uitgavejaar2020
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.2209-20-140 M
ISMN9790035245262

Beschrijving

Freedom Forever, een fanfareachtig stuk, gaat over de kansen en mogelijkheden die met vrijheid gepaard gaan. De componist is uitgegaan van twee beroemde citaten: artikel 1 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens uit 1948 en een uitspraak van Jean-Jacques Rousseau. In het werk wisselen twee thema’s elkaar af: met hun verschillende stijl staan ze voor de verschillende gezichten van het fenomeen vrijheid. Een fantastisch en bespiegelend openingswerk voor uw volgende concert!

22,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven