Georgia On My Mind

as recorded by Ray Charles

Georgia On My Mind, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.861784
ArrangeurPeter Kleine Schaars
Moeilijkheidmedium
Uitgavejaar2019
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1196131-010
ISMN9790035244050

Beschrijving

Deze jazzballad uit 1930 is waarschijnlijk een van de meest gecoverde standards aller tijden. De beroemdste vertolking dateert van 1960: een versie van de enige echte Ray Charles. Later, in 1979, werd het nummer zelfs het officiële volkslied van de Amerikaanse staat Georgia. Toparrangeur Peter Kleine Schaars heeft er nu een fantastisch arrangement voor blaasorkest van gemaakt, op basis van de versie van Ray Charles – het blijft zo dicht bij het origineel dat de vibe van de jaren zestig er onmiskenbaar in doorklinkt!

112,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven