Adolf Götz (* 1938)

Episodes

Accordion

A. Götz: Episodes, AkkOrch (Pa+St) (0)
voorAccordeonorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.889434
Auteur / ComponistAdolf Götz
Moeilijkheidzeer moeilijk
Omvang32 pagina’s
Uitgavejaar2004
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1043273-060
ISBN9789043119276

Beschrijving

In deze compositie draait het om de terts. Zoals een persoon zijn of haar voorkomen kan transformeren door het veranderen van kleding of haardracht, zijn hier alle mogelijkheden van de terts gebruikt: majeur, mineur, overmatig enverminderd. Een zelfde thema is in alle drie de delen te herkennen. De terts wordt steeds gevarieerd en veranderd, dat wil zeggen aangepast aan de situatie. Het is mogelijk om de drie delen zonder langere pauzes te spelen als eencompleet stuk (attacca).

91,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven