Markus Götz (* 1973)

Trust in Music

Solo for Flugelhorn and Band
Groovy Pop Ballad

voorBugel, harmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1677638
Auteur / ComponistMarkus Götz
Moeilijkheidmediumgevorderd
Duur4:15 minuten
Uitgavejaar2024
Uitgever / ProducentMusikverlag Rundel
Productie nr.MVSR3288

Beschrijving

Vertrouwen, hoop en vertrouwen helpen ons - vooral in moeilijke en uitdagende tijden. Toen tijdens de wereldwijde Covid-19-pandemie veel repetities en concerten moesten worden afgelast, beseften veel mensen wat muziek voor hen betekende en hoe moeilijk het is om zonder te leven. Enerzijds was muziek vrijwel geheel afwezig in het openbare leven, anderzijds was het voor veel mensen in hun privéomgeving een betrouwbare steun. Muziek helpt ons obstakels te overwinnen, het draagt en inspireert ons.

Met TRUST IN MUSIC heeft Markus Götz zijn vertrouwen in geluid vastgelegd: er liggen betere tijden in het verschiet. In het kader van een meeslepende popgroove zet de componist en trompettist zijn persoonlijke favoriete instrument in de kijker en verrijkt het repertoire met een prachtige ballad inclusief een solo voor bugel (trompet). Het middengedeelte kan gespeeld worden zoals geschreven, maar kan ook vrij geïmproviseerd worden met behulp van de gegeven akkoordnotaties.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
81,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven