Gold

Scherzando Pop, Film and Show

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
982599
Arrangeur:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
21 × 29,7 cm
Uitgavejaar:
2006
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1341-06-010 S
ISMN:
9790035029817

Beschrijving

Begin jaren tachtig maakte een trendy Engelse jongensband furore vanuit de Londense ‘clubscene’. Met de muziek van gitarist Gary Kemp en het aangename stemgeluid van zanger Tony Hadley brak Spandau Ballet in 1983 definitief door metde nummers True en Gold. Wereldwijd gingen miljoenen platen over de toonbank en de groep werd een van de meest succesvolle bands van de jaren tachtig. Thijs Oud maakte van Gold een uitdagend en bijzonder arrangementmet pittige disco- en dancetempo’s en jazzy toevoegingen in de akkoorden.

120,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven