Edvard Grieg (1843 – 1907)

In the King's Hall

The Great Classics

E. Grieg: In the King's Hall, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1211048
Auteur / ComponistEdvard Grieg
ArrangeurWil van der Beek
Moeilijkheidmedium
Uitgavejaar1993
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.930507

Beschrijving

In 1872 - Twee jaar voor hij Peer Gynt gegon te werken - componeerde Grieg de muziek bij het toneelstuk Sigurd Jorsalfar (Sigurd de kruisvaarder) van Bjørnsterne Bjørnsons. Enkele jaren later voegde hij de drie belangrijksteorkestgedeelten samen tot een gelijknamige concertsuite. In The King's Hall is overigens de orkestversie van een inn 1867 door Grieg geschreven gavotte voor viool en piano. Wil van der Beek schreef de versie voor armonieorkest.

139,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven