Edvard Grieg (1843 – 1907)

Norwegian Songs

Flexible 4 Series

E. Grieg: Norwegian Songs, Brassb (Pa+St) (0)
voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
863990
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Moeilijkheid:
zeer eenvoudig
Uitgavejaar:
1999
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
991578
ISMN:
9790035009901

Beschrijving

Edvard Grieg heeft een onuitwisbare invloed op de Scandinavische muziek gehad. De drie Noorse liederen die in dit stuk zijn verwerkt - Fremad! Fremad!, Stille Nu! en Fola,Fola,Blakken- zijn representatief voor het Noorsemuzikale karakter. Jacob de Haan heeft de liederen vakkundig bewerkt voor esembles met een variabele instrumentatie. Omdat ze zorgvuldig zijn georkestreerd voor moeilijkheidsgraad 2, is Norwegian Songs ook voor jonge orkestentoegankelijk. De rijke instumentale kleuren blazen deze aansprekende nummers nieuw leven in!

79,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven