Georg Friedrich Händel (1685 – 1759)

Largo

Sinfonia Series

G.F. Händel: Largo, Fanf (Part.) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur
Artikelnr.957445
Auteur / ComponistGeorg Friedrich Händel
ArrangeurJames Curnow
Moeilijkheidmakkelijk
Uitgavejaar2002
Uitgever / ProducentCurnow Music Press
Productie nr.CMP 0626-02-120
ISMN9790035088517

Beschrijving

De titel van Händels bekende Largo is een Italiaanse muziekterm die het laagst mogelijke tempo aanduidt. Meer in het algemeen vraagt de term ook een brede stijl van spelen, in een plechtige beweging. James Curnow schreef ditarrangement als educatief materiaal om jonge orkestleden zowel legato(vloeiende) stijl als de expressie tijdens het spelen bij te brengen. De mooie melodie wordt veel gespeeld tijdens bruiloften en kerkelijke feesten en aangeleenheden.

15,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven