Patrick Hahn (* 1995)

Motus Agni

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.679679
Auteur / ComponistPatrick Hahn
Moeilijkheidgevorderdzeer moeilijk
Duur8:11 minuten
Uitgever / ProducentTierolff
Productie nr.TIE 100030HA

Beschrijving

Oorspronkelijk gepland als bewerking van het koorwerk “Agnus Dei” van Hahn, ontwikkelde dit Motus Agni zich snel tot een veel groter werk. Het werd speciaal voor uitvoeringen in twee belangrijke kerken in Europa, de Stephansdom in Wenen en de Sint Stefanus basiliek in Boedapest geschreven, maar het is zeer zeker ook heel geschikt om in de concertzaal uitgevoerd te worden. Het beginthema dient als basis en tevens verbindingslied tussen de afzonderlijke ideeën. Een “off stage” opgestelde fanfare (koperensemble) en een indrukwekkend slotdeel completeren dit idee; toch vraagt de zachte slotklank nog eenmaal de aandacht: het warme licht aan het slot moet ons beschermen en niet verblinden. Het koperensemble achter de schermen moet dusdanig opgesteld zijn dat het tot op het moment van invallen niet zichtbaar is. Bij uitvoeringen in een kerk wordt het doksaal hiervoor aanbevolen, in de concertzaal kunnen ofwel het einde van de zaal ofwel de coulissen achter het podium gebruikt worden.

130,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven