Hallelujah Brass Band Partitur + Stimmen

as performed by Leonard Cohen

voorBrass band
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.765233
Moeilijkheidmedium
Uitgavejaar2019
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP1196167-030
ISMN9790035242889

Beschrijving

De liedjes van Leonard Cohen zijn moeilijk onder één noemer te brengen. Soms zijn het eerder gedichten op muziek. ‘Hallelujah’ is misschien wel de bekendste compositie van Cohen. Het nummer is door vele artiesten gecoverd, bijvoorbeeld door Jeff Buckley, in een versie die veel mensen zullen kennen. Deze prachtige toevoeging aan het brassbandrepertoire is met name geschikt voor jonge bands die werken aan frasering, intonatie en muzikaliteit. De liedjes van Leonard Cohen zijn moeilijk onder één noemer te brengen. Soms zijn het eerder gedichten op muziek. ‘Hallelujah’ is misschien wel de bekendste compositie van Cohen. Het nummer is door vele artiesten gecoverd, bijvoorbeeld door Jeff Buckley, in een versie die veel mensen zullen kennen. Deze prachtige toevoeging aan het brassbandrepertoire is met name geschikt voor jonge bands die werken aan frasering, intonatie en muzikaliteit.

79,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven