Samuel R. Hazo (* 1966)

Stella Maris

MusicWorks Grade 4

S. R. Hazo: Stella Maris, Blaso (Pa+St) (0)

Sound

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.657584
Auteur / ComponistSamuel R. Hazo
Moeilijkheidgevorderd
Maten22,9 × 30,5 cm
Uitgavejaar2014
Uitgever / ProducentHal Leonard
Productie nr.HL04003768
UPC0884088966362

Beschrijving

Lieflijke melodieën en weelderige harmonieën ontvouwen zich samen in dit ontroerende, lyrische stuk van Samuel R. Hazo. Hoewel het eigenlijk geschreven is als herinnering aan een gestorven leermeester en vriend, duidt de titel Stella Maris ookop een andere betekenis: Stella Maris is de Latijnse naam voor de Poolster, de ster die de mens leidt en beschermt. Een inspirerend en gevoelvol werk!

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
99,90  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven