Hellender

Hellender, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
986383
Moeilijkheid:
gevorderd
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GOB 000993-010
ISMN:
9790035218730

Beschrijving

Componist Egbert van Groningen schreef de mars 'Hellender' naar aanleiding van de opening van het clubgebouw van de 'Hellendoornse Harmonie'. De vrolijke klanken van de mars laten goed horen hoe het totaal opgeknapte gebouw er nuweer uitziet: fris, licht en ruim!

De naam Hellender is gekozen vanuit een stuk historisch besef. Het dorp Hellendoorn is een eeuwenoud dorp zoals blijkt uit archeologische vondsten. Pas in 1078 duikt de naam Hellenderop in de archieven. Hellender veranderde later in Hellendoorn.

137,60  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven