Hollandse Hits

Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling, Marco Borsato

Hollandse Hits, Fanf (Part.) (0)Hollandse Hits, Fanf (Part.) (1)Hollandse Hits, Fanf (Part.) (2)Hollandse Hits, Fanf (Part.) (3)Hollandse Hits, Fanf (Part.) (4)Hollandse Hits, Fanf (Part.) (5)
voorFanfareorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.688526
ArrangeurPeter Kleine Schaars
PerformerJan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling, Marco Borsato
Moeilijkheidmedium
Omvang32 pagina’s; 22 × 30 cm
Uitgavejaar2008
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1084623-120
ISMN9790035095379

Beschrijving

Als de morgen is gekomen is een single en hit van de Volendamse zanger Jan Smit. Het was de eerste single afkomstig van het album Op weg naar geluk. De single werd uitgebracht rond het begin van de tweede serie GewoonJan Smit, een reallife serie. Het was de tweede single van Smit die de nummer-1-positie in de Nederlandse Top 40 bereikte. In het nummer wordt bezongen hoe Jan opstaat met een kater na een lange avond. Hij denkt terug aan die avonden realiseert zich dat het allemaal voorbij is.

Het duo Nick & Simon werd bekend nadat ze veelvuldig te zien waren in de reallifesoap van hun vriend Jan Smit. Het debuutalbum Nick & Simon was een groot succes en bereikte de top10 van de Album Top 100. De eerste single Kijk omhoog, van het nieuwe album Vandaag kwam binnen op nummer 2 en is een van hun grootste hitsuccessen.

Maak me gek van Gerard Joling werd geschreven door Kees Telen Jos Cové. Na een moeizame start werd het nummer opgepikt in het uitgaanscircuit. Tijdens carnaval groeide het uit tot een populair nummer. Maak me gek kreeg daarom als snel de stempel van een carnavalsplaat. Maar ook nacarnaval bleef de single populair.

Rood is een hit van Marco Borsato. In Nederland was het Borsato's tiende nummer 1-hit. Het lied bestaat uit verschillende stukken met elk een ander genre. Zo is het begin in de vorm van eenballad, onderbroken door een uptempo-stuk. De hieropvolgende refreinen en coupletten bevatten trance-invloeden. Halverwege wordt dit afgebroken door riverdance-muziek en vervolgens een rustiger gedeelte met kerkorgelklanken.

Na 24weken verliet Rood de Top 40, maar in de Single Top 100 stond de plaat 45 weken genoteerd. Het is de op één na langst genoteerde plaat ooit, en moet alleen de Kabouterdans van Kabouter Plop (64 weken) voor zich ho.

Inhoud

  • Jan Smit: Als de morgen is gekomen
  • Nick & Simon: Kijk omhoog
  • Gerard Joling: Maak me gek
  • Marco Borsato: Rood
25,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

Hollandse Hits, Fanf (Pa+St)

Hollandse Hits

Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling, Marco Borsato
Peter's Popular Collection

voor: Fanfareorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 688528

127,40  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)

Aanbevolen artikelen

M. Geisler: Fanfare Brillante, Fanf (Pa+St)
Michael Geisler

Fanfare Brillante

Original Compositions

voor: Fanfareorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 669352

66,30  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 2–4 weken
J. de Haan: Proud (Grutsk), DudelBlaso (Pa+St)
Jacob de Haan

Proud (Grutsk)

Concert and Contest Collection Brass Band en Fanfare

voor: Doedelzakken, harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 686085

99,90  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
J. Bonte: Aspecten, Fanf (Pa+St)
Johannes Bonte

Aspecten

voor: Fanfareorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 679688

185,60  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven