Kevin Houben (* 1977)

Bonelab

Scherzando Ensemble full set

K. Houben: Bonelab (Pa+St) (0)
voor:
Trombone Choir
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
981396
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
32 pagina’s
Uitgavejaar:
2016
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
2081-16-070 S
ISBN:
9789043151566
ISMN:
9790035233870

Beschrijving

Bonelab is geschreven voor de gelijknamige nieuwe cd van het Belgische ensemble The Bone Society. Met deze compositie etaleert Kevin Houben alle facetten die het octet in zijn mars heeft, zonder beperkingen en met hoge fysieke eisen voor zowelde alttrombone als de tenor- en bastrombone. Het hoofdthema is opgebouwd uit twee duivelskwinten: de eerste in pure vorm, de tweede in omspeling. Verder wordt het octet in verschillende combinaties ingezet: dubbelkorig, per twee, per drie, verdubbeldin octaven, twee keer drie en solostem, enzovoort. Op zoek naar een uitdaging voor trombonisten? Dan is dit werk bij uitstek geschikt!

71,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven