Søren Hyldgaard (1962 – 2018)

The King's March

from 'Till Eulenspiegel'

S. Hyldgaard: The King's March, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.1208829
Auteur / ComponistSøren Hyldgaard
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang24 pagina’s
Uitgavejaar2004
Uitgever / ProducentAmstel Music
Productie nr.AM 76-140
ISMN9790035035733

Beschrijving

Dit levendige nieuwe muziekstuk, dat kundig is gearrangeerd door Johan de Meij, komt van de soundtrack van de onlangs verschenen animatiefilm Till Eulenspiegel (Tijl Uilenspiegel). De componist Søren Hyldgaard zei over het schrijvenvan de filmmuziek: “Muziek schrijven voor een avonturenfilm als deze is ongeveer het leukste wat ik als componist kan bedenken. Het is zowel een grote uitdaging als een moeilijkheid om de juiste timing en de bijbehorende spanninguit te drukken.” The King’s March verklankt met de aankomst van de koninklijke koets en de extravagante entourage de algehele overmoedige sfeer van de film.

22,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven