Michael Jackson (1958 – 2009), Paul Anka (* 1941)

This is it

Peter's Popular Collection

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
678825
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Moeilijkheid:
makkelijk
Maten:
23 × 30,5 cm
Duur:
3:30 minuten
Uitgavejaar:
2010
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1735-10-010 MS
ISMN:
9790035033616

Beschrijving

Het nummer "This is it" komt uit onuitgegeven materiaal van Michael Jackson en is ook de titel van zijn postuum uitgebrachte cd en het titelnummer van de speelfilm over zijn leven. "This is it" was ook het motto van Michael Jacksons afscheidsrondleiding, waarvoor hij enkele dagen voor zijn tragische dood repeteerde. Dit motto geldt echter niet voor de wereldwijde populariteit van de "King of Pop"-muziek, zoals deze succesvolle bewerking van Peter Kleine Schaars bewijst!

117,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven