Jerusalem

Anglo Music Midway Series

Jerusalem, Fanf (Pa+St) (0)
voor:
Fanfare
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
975639
Arrangeur:
Moeilijkheid:
medium
Uitgavejaar:
2004
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP 106-020
ISMN:
9790570296293

Beschrijving

Sir Hubert Parry (1848-1918) zette William Blake’s Preface to Milton op muziek voor een bijeenkomst van de ‘Fight for the Right’-beweging in de Queen’s Hall te Londen in 1916. Het werk werd bekender onder de naam Jerusalemtoen Partry het in 1918 dirigeerde tijdens een concert dat het laatste stadium van de campagne voor vrouwenkiesrecht markeerde. Sir Edward Elgar voegde zijn orkestrale begeleiding toe voor het Leeds Festival van 1922. Sindsdienis dit werk een geliefde Engelse hymne, die volgens traditie als afsluiting wordt gezongen bij de jaarlijkse Last Night of the Proms in de Royal Albert Hall te Londen.

117,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven