Roland Kernen (1942 – 2015)

Song of Adoration

Fantasy on Lobe den Herren (Praise to the Lord, the Almighty)

R. Kernen: Song of Adoration, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.871322
Auteur / ComponistRoland Kernen
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang20 pagina’s
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1053781-140
ISMN9790035054185

Beschrijving

De koraalmelodie Lobe den Herren uit Johann Sebastian Bachs cantate BWV 137 ontstond in de zeventiende eeuw in Duitsland en is opgenomen in het gezangboek Freylinghausen’s Geistreiches Gesangbuch.Dit gezangboek is begin achttiendeeeuw samengesteld en wordt beschouwd als een van de belangrijkste verzamelingen lutherse koralen die ten tijde van Bach zijn gepubliceerd. Deze prachtige fantasie voor blaasorkest van de internationaal bekende en populaire koraalmelodievormt een aangenaam intermezzo in elk concert.

17,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven