Peter Kleine Schaars

Lebuïnus ex Daventria

Concert and Contest Collection CBHA

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
679210
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Maten:
23 × 30,5 cm
Duur:
11 minuten
Uitgavejaar:
2011
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1115061-010
ISMN:
9790035201510

Beschrijving

Deze soundtrack-achtige compositie vertelt het verhaal van de Angelsaksische monnik Lebuïnus, die rond 768 in het kader van missiewerk van de heidense Saksen in Deventer in Nederland een kerk bouwde. Opeenvolgende, contrasterende themas beschrijven het Ijsseldal, de Saksen en Lebuïnus, de bouw en de vernietiging van de kerk in de strijd tegen de Saksen.

239,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven