Ivo Kouwenhoven (* 1972)

Mediterranean Cruise

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
679677
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Duur:
6:16 minuten
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
TIE 100024HA

Beschrijving

In deze “cruise” neemt componist Ivo Kouwenhoven u mee langs enkele havenplaatsen die grenzen aan de Middellandse Zee. De typische stijlen voor wat betreft akkoordiek, toonladders en tempi die zo kenmerkend zijn voor de genoemde landen komen perfect tot uiting in de muziek. De reis start in Al Hoceima (Marokko), om vervolgens via El Alamein (Egypte) uiteindelijk aan te meren in Zakynthos (Griekenland). Met een passend stringendo komen we tot het slotakkoord van deze reis!

102,80  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven