Geert Jan Kroon (* 1981)

Rise

G.J. Kroon: Rise, Blaso (Pa+St) (0)G.J. Kroon: Rise, Blaso (Pa+St) (1)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1639212
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
mediumgevorderd
Duur:
5:30 minuten
Uitgavejaar:
2022
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GJKM0040-04

Beschrijving

Rise is een weerspiegeling van de gevoelens van de componist na de Corona-pandemie. Tijd om weer op te starten, maar het voelde zo overweldigend toen de muziekscene opnieuw begon. De componist moest dus bepaalde uitdagingen aangaan, ze overwinnen en weer in de flow komen. Het stuk is gebouwd met het concept van de gulden snede ofwel Phi in gedachten.

De vorm wordt bepaald door meerdere overlappende gulden snedes, in een poging om de juiste lengte voor elk deel van het stuk te vinden.

110,10  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven