Wim Laseroms (* 1944)

Residenza

Marches

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
982587
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
20 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2010
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1758-10-210 S
ISMN:
9790035034163

Beschrijving

Alle instrumentgroepen van het blaasorkest komen aan hun trekken bij deze compositie! Zo klinkt er bijvoorbeeld in het openingsspel een speels thema in de discant. Deze is nauw verweven met een legato gespeelde tegenstem in het tenorregister.De daarop volgende reprise bevat een krachtige bassolo en biedt spannende dynamische contrasten. Totdat plotseling een cantabile trio zijn intrede doet in het chalumeauregister... Als opening of als slot is dit de klappervan uw concert!

22,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven