Jon Lord (1941 – 2012), Paul Mann (1910 – 1983)

Sarabande

Suite for Group and Orchestra (1975)

J. Lord: Sarabande, Sinfo (Part.) (0)
voor:
Symfonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
879090
Auteur / Componist:
Taal:
Engels
Uitgavejaar:
2014
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1135517-180
ISMN:
9790035228296

Beschrijving

Full Score and Study Score of this work are available for sale.
A set of individual parts are for rental only, not for sale.
Prices and conditions are available on request.
Please contact:
Hal Leonard Europe BV -Rentaldepartment
E-Mail: rental@halleonardeurope.nl


Jon Lords Sarabande werd gecomponeerd in 1975 en het jaar daarop uitgebracht als soloalbum. Deze nieuwe,herziene uitgave van deconcertversie die de componist zelf in 2010 vervaardigde, is de eerste editie op papier die ooit van het werk is verschenen. Lord gebruikte de basisversie zelf bij live optredens, wanneer hij het werkuitvoerde naast zijn gevierde Concerto forGroup and Orchestra. Het is een geweldig stuk voor een combinatie van rockband en orkest, ge nspireerd op de klavecimbelsuites van Johann Sebastian Bach. Deze nieuwe partituur isbewerkt door dirigent Paul Mann, met wie de componist op muzikaalgebied al jaren samenwerkt. Er zijn veel voorheenontoegankelijke bronnen voor gebruikt, waaronder de handgeschreven partituren van de originele versie en eenpartituur die na de première in 2010 is verbeterd in overleg met de componist. Daarom kanworden gesteld dat deze bewerking de laatste gedachten van Jon Lord over dit werk zo nauwkeurig mogelijk weergeeft.

59,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven