Dennis McCarthy (* 1945), Jerry Goldsmith (1929 – 2004)

Star Trek Through the Generations

Placeholder image
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1161618
Auteur / ComponistDennis McCarthy, Jerry Goldsmith
ArrangeurHans van der Heide
Moeilijkheidgevorderd
Uitgever / ProducentMolenaar B.V.
Productie nr.012377080

Beschrijving

Star Trek through the Generations' is een selectie uit de muziek die de afgelopen jaren gebruikt is in de series en films van Star Trek. Zo is de inleiding afkomstig van het hoofdthema zoals dat jaren achtereen gebruikt is voor de televisieseries. Hierna volgt het hoofdthema uit de eerste filmproductie van Star Trek, dat min of meer als leidraad door deze selectie loopt. Uit dezelfde film volgen 'Ilia's Theme' en 'The Klingon Battle'. Om het Star Trek verhaal rond te maken wordt deze selectie afgesloten met het hoofdthema uit de nieuwste Star trek film: 'Generations'. Dat de titel van dit werk mede hiernaar verwijst, mag duidelijk zijn.

Inhoud

  • Ilia's Theme
  • The Klingon Battle
  • Generations
194,60  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven