Wilco Moerman (* 1983)

Space Adventure

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
986829
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijk
Duur:
3:00 minuten
Uitgavejaar:
2010
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GOB 001123-010
ISMN:
9790035220160

Beschrijving

Space Adventure neemt de luisteraar mee op een spannend avontuur in het heelal. Vlieg naar de kosmos in een groot ruimteschip en laat je imponeren door meteoorregens, zonnewinden, zwarte gaten en gaswolken. Vanuit het ruimteschip heb je een fantastisch uitzicht op ons zonnestelsel. Reis met de snelheid van het licht van Mercurius naar Jupiter en van Neptunus terug naar de Aarde.

92,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven