More Cowbell!

(Optional Feature for Amateur Cowbell Soloist)

More Cowbell!, Blaso (Pa+St) (0)

Sound

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
802995
Arrangeur:
Moeilijkheid:
medium
Omvang:
120 pagina’s; 22,9 × 30,5 cm
Uitgavejaar:
2015
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
HL04004173
UPC:
0888680042547

Beschrijving

Het gebruik (of overmatig gebruik ervan…) van de koebel in de popmuziek van de jaren zeventig werd wereldberoemd geïllustreerd in het tv-programma Saturday Night Live skit met Christopher Walken en Will Ferrell. Hier een leuke medley van met koebel doorspekte klassiekers… O.a. (Do not Fear) The Reaper, Low Rider, Drive My Car en Oye Como Va. Voor een extra theatrale vertolking zorgt u er natuurlijk voor dat een speciale gast (plaatselijke hoogwaardigheidsbekleder, opdrachtgever, etc.) de koebel bespeelt op het podium. YouTube-moment verzekerd!

Inhoud

  • Don't Fear The Reaper
  • Drive My Car
  • Low Rider (featured in the Motion Picture BADGE OF HONOR)
  • Oye Como Va

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
96,80  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven