Wolfgang Amadeus Mozart (1756 – 1791)

Die Zauberflöte - The Magic Flute

Overture KV 620

W.A. Mozart: Die Zauberflöte - The Magic Flut, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.869147
Auteur / ComponistWolfgang Amadeus Mozart
Moeilijkheidzeer moeilijk
Uitgavejaar1991
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 0910248-010
ISMN9790035045213

Beschrijving

De première van Die Zauberflöte (The Magic Flute) vond plaats in 1791. De held van het sprookjesachtige verhaal, Tamino, trotseert met behulp van de toverfluit verschillende gevaren op weg naar het licht. Tijdens zijnreis ontmoet hij Pamina, op wie hij verliefd wordt. Mozart componeerde de ouverture van deze opera twee dagen voor de eerste uitvoering. Ze begint met een adagio, gevolgd door een fuga-achtig allegro waarin het begin van het stukin herinnering wordt geroepen. Mozart op zijn best!

178,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven