Modest Moessorgski (1839 – 1881)

Love in the Garden

from Boris Godunov

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
864686
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2008
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1084548
ISMN:
9790035057636

Beschrijving

Het belangrijkste werk van de Russische componist Modest Mussorgsky (1839-1881) is ongetwijfeld zijn magistrale opera Boris Godunov. Een aantal jaren na de dood van de componist werd deze opera door Rimsky-Korsakov bewerkten opnieuw georkestreerd, zijn romantische versie week behoorlijk af van de originele partituur van Moussorgsky. Love in the Garden vormt in de opera een rustpunt, het is een prachtig duet tussen Marina en Dmitri (ook wel Grigorigenaamd). Wil van der Beek maakte er een fraai arrangement van voor harmonieorkest.

112,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven