Johan Nijs (* 1963)

Señor Juancito

Entertainment

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
982569
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2011
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1807-11-010 S
ISMN:
9790035034392

Beschrijving

In Señor Juancito vertelt de Belgische componist Johan Nijs ons het verhaal van een rijke, maar trieste heer van adel die teruggetrokken leeft op zijn grote landgoed. Tot op een dag de dorpsbewoners hem overhalen naar het dorpsfeestte komen. Hij besluit te gaan en ontdooit zienderogen… Een stemmingswisseling die niet alleen in de muziek heel duidelijk naar voren komt. Ze zal zeker ook zijn weerslag hebben op muzikanten en publiek!

112,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven