Opening Music

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1001306
Uitgavejaar:
1997
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
9704.5.008
ISMN:
9790365216574

Beschrijving

Opening music is een van de eerste werken van Ben Haemhouts en werd oorspronkelijk geschreven in opdracht van de Fanfare St. Pieters Kapelle-België. De langzame mysterieuze inleiding stelt het hoofdthema voor dat bestaat uit de notenF,C,Bes, F, een combinatie die doorheen het ganse werk gevlochten werd. Daarna komt een opzwepend allegro gedeelte, met een zangerige passage in de euphoniums. Het einde is een uitgesponnen herneming van het begin dat zich opbouwdtot een grote klimax, gebouwd op steeds dezelfde basistonen. Deze ouverture is een plechtig openingswerk voor elke gelegenheid.

27,50  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven