Gilbert O'Sullivan (* 1946)

Clair

Solo Collection

voor:
Alto Saxophone and Concert Band/Harmonie
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
958835
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
21 × 29,7 cm
Uitgavejaar:
2006
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1368-06-010 M
ISMN:
9790035029954

Beschrijving

De Ierse singer-songwriter Gilbert O’Sullivan scoorde in 1972 zijn misschien wel grootste succes met Clair. Deze song week met zijn jazzy harmonie enigszins af van de tijdgeest van toen. Stefan Schwalgin nam het thema van Clairals uitgangspunt en gaf de melodie aan een altsaxofoon. Zijn arrangement past in de traditie van solowerken waarin het niet zozeer aankomt op de technische virtuositeit en des te meer op de oprechtheid en charme van deexpressie -zoals in de solo’s van Duke Ellingtons grote altsaxofonist Johnny Hodges. De solist wordt door een ingenieuze en inspirerende orkestbegeleiding ondersteund.

112,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven