Hermann Pallhuber (* 1967)

Along the River

Konzertwerk

H. Pallhuber: Along the River, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1000403
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
42 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2011
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP10105499
ISMN:
9790365221585

Beschrijving

Reizende rotspartijen en een diepe kloof, kabbelend water en de opkomende zon die boven de bergtoppen uitkijkt... Met Along The River gunt Hermann Pallhuber ons adembenemende panoramische blikken in de Kundler Klamm, een diepravijn bij Kundl in Oostenrijk. Hij componeerde het in opdracht van de plaatselijke muziekkapel ter gelegenheid van de 225ste verjaardag van dit orkest. Dit werk is zonder meer een muzikale uitdaging en bestaat uit verschillendedelen die in elkaar overlopen. Along The River: prachtige muzikale impressies uit een fraai Alpenland!

43,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven