Passage

Konzertwerk

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1000084
Uitgavejaar:
2007
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
0710.1.380
ISMN:
9790365214143

Beschrijving

Frédéric Devreese is één van de meest gerenommeerde componisten die België rijk is.Beriato Music maakte daarom een CD-box met daarop zijn belangrijkste werken voor orkest door hemzelf bewerkt voor harmonie orkest. Deze 'Passage'is daar één van de meest opmerkelijke werken uit. De onstuitbare basmelodie, de wervelende melodieën en de onophoudende ritmen maken van dit korte maar krachtige werk een belevenis!Passage: Ge?mproviseerde of geschrevenlijn in een muzikale zin, met de bedoeling de melodie te verfraaien of de virtuositeit van de uitvoerder uit te dagen. Uit : Le Grand Larousse.Passage bestaat uit een thema gevolgd door variaties, waarbij de laatste variatie dienstdoet als finale. Het ritme, de virtuositeit en de mengeling van klankkleuren spelen hierbij een belangrijke rol, en het geheel wordt gekenmerkt door halsstarrige tempi.

198,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven