Pastime with Good Company

Anglo Music Midway Series

P. Sparke: Pastime with Good Company, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
370903
Arrangeur:
Moeilijkheid:
medium
Uitgavejaar:
2003
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP 064-010
ISMN:
9790570290642

Beschrijving

De Engelse koning Hendrik VIII (1491-1547) werd vooral bekend door de vele vrouwen die hij versleet en vanwege zijn breuk met de rooms-katholieke kerk nadat paus Clemens VII hem een scheiding van een van die vrouwen weigerde. Alsjonge man was Hendrik VIII een begaafd atleet, danser en componist. Aan het begin van de zestiende eeuw schreef hij Pastime with Good Company, ongetwijfeld zijn bekendste lied. De tekst gaat over de geneugten van het jagen,zingen en dansen, en het lied werd naar verluidt gezongen als onderdeel van het hofamusement. Philip Sparke maakte een fraai arrangement van dit koninklijke stuk.

147,80  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven