Piano Forte! 1

Lesmethode voor piano
Deel 1
Rock, Pop, Ballads, Blues, Jazz

voor: Piano

Muziek lesboek

Artikelnr.604007
Moeilijkheiderg eenvoudig
TaalNederlands
Omvang40 pagina’s; 21,0 x 30 cm
Uitgever/ProducentMSP Music Score Publising
Productie nr.MSC 5001
ISBNP093062
17,20 €
incl. BTW plus verzendkosten
Levertijd: 2–3 werkdagen (Deutschland )
op de verlanglijst

Beschrijving

Piano Forte! Lesmethode 1 is het eerste boek van een zevendelige serie voor het ontwikkelen van modern pianospel. De door diverse auteurs geschreven lesmethode is gericht op het op een plezierige en goede manier piano leren spelen. In deel 1 wordt de nadruk gelegd op de basistechnieken. Het oefenen is zeer veelzijdig door de repeterende verschillende muziekstijlen, van rock en pop tot jazz, blues en ballads.

De melodie in Piano Forte! Lesmethode deel 1 is maximaal 6-tonig. Het noten lezen blijft eenvoudig en de vingerzetting blijft beperkt. Het samenspel van melodie en begeleiding is overzichtelijk. De begeleiding blijft maximaal één- en tweestemmig. De muziektheorie wordt bovendien beknopt gehouden. De pianodocent heeft zodoende de gelegenheid om een eigen methode te volgen.

Piano Forte! Lesmethode deel 1 is een praktijkgerichte lesmethode, die niet te snel van start gaat en veel oefening biedt. De pianoleerlingen behalen binnen korte tijd verrassende resultaten. De populaire bundel heeft nummers als Don’t Cry For Me Argentina, Disco Song, Waltz For Sammy, With A Little Help From My Friends, Sonata en Now Is The Hour.