Giacomo Puccini (1858 – 1924)

Che Gelida Manina (From La Bohème)

Solo-Konzert

G. Puccini: Che Gelida Manina (From La Bohème, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1000107
Auteur / ComponistGiacomo Puccini
ArrangeurSteven Verhaert
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.0505.1.276
ISMN9790365210688

Beschrijving

In deze beroemde aria van Puccini uit de opera 'La Bohème' naar de gelijknamige roman van Louis Henri Mürger, zingt Rodolphe zijn bewondering uit voor zijn lieftallig buurmeisje Mimi, die aanklopt en vraagt of hij vuurheeft om haar kaars aan te steken. Rodolphe, die nog niet weet dat Mimi aan de tering leidt, helpt haar graag en ze worden verliefd. Dit werk is geschikt als solo voor trombone of euphonium, op voorwaarde dat er bij uw solist(e)de nodige dosis Italiaanse passie voorhanden is.

120,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven