Marco Pütz (* 1958)

A Little Irish Suite

Compact Band Series

M. Pütz: A Little Irish Suite, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
887589
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
32 pagina’s; 22,9 × 30,5 cm
Uitgavejaar:
2011
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1115020-140
ISMN:
9790035200858

Beschrijving

A Little Irish Suite is een oorspronkelijk werk dat speciaal voor de Compact Band Series is geschreven. Deze serie geeft kleine ensembles de mogelijkheid originele composities van hoge kwaliteit uit te voeren. De delen vandeze sfeervolle Ierse suite zijn alle drie gebaseerd op volksmelodieën uit Ierland. Het werk wordt gekenmerkt door een heldere structuur en verfrissende harmonieën, aangevuld door eenvoudige, aanstekelijke melodieën. Het biedt dirigentende kans te werken aan toon, balans, frasering en ensembletechniek. Net als alle werken in de Compact Band Series bevat A Little Irish Suite optionele partijen voor instrumenten die minder vaak worden bespeeld. De dirigentkan de partijen uitzoeken die het best bij de muziek en de beschikbare bezetting passen, en zo de best mogelijke instrumentatie voor het eigen ensemble bepalen. De duur van zes minuten en het afwisselende karakter van het speelmateriaalmaken A Little Irish Suite ook ideaal voor concoursen of festivals.

34,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven