Marco Pütz (* 1958)

Four Sketches for Band

Concert and Contest Collection Brass Band en Fanfare

M. Pütz: Four Sketches for Band, Fanf (Pa+St) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.869238
Auteur / ComponistMarco Pütz
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1074432
ISMN9790035095102

Beschrijving

Four Sketches for Band bestaat uit vier korte delen die verschillen van karakter. De melodieën zijn aanstekelijk en de boeiende ritmes zijn eenvoudig gehouden. Elk deel schetst een sfeerbeeld van een onderdeel van een oudejaarmarkt: Jugglers and Musicians, Merry-go-round, Giants and Dwarfs en Hustle & Bustle. De instrumentatie is zodanig dat ook orkesten met een onvolledige bezetting het werk probleemloos kunnen spelen. De verschillendedelen zijn los van elkaar geschikt als toegift.

139,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven